tirsdag, december 29, 2009

Surprise !

Man kan finde mere end juleglade mennesker og godtfolk som lufter hunde 3. juledag. Vi fandt denne lille rare dværgvædder, som løb i lygternes skær på vejen foran vores bil kl. 21.30, da vi kom hjem fra hygge med familen. Ingen i nærheden savnede denne lille fyr, så den går nu her hos os og får mad og god husly. Vi har selvfølgelige fremlyst "IT" (kaninen) på stolper og lygtepæle i nærheden samt Dyrenes Beskyttelse.
Gode råd modtages gerne med hensyn til muligheder for efterlysning/fremlysning. Der er ikke de store muligheder på Kanin-fora. Vi håber meget snart, at finde dens ejer. "IT" er en dejlig og meget social kanin - sikkert præget af børn.

This little rabbit was just caught by our car light saturday night, as we went home for a christmas arrangement with our family. IT is very sweet and comfort, and will of cause stay here here until we find the unhappy owners - which we are trying hard to find. "IT" is very sweet and lovely

1 kommentar:

Birgitte sagde ...

Kære Kiri,
Hvor var vi heldige, at vores dejlige Tippo blev fundet af sande dyrevenner som jer! Han går frit omkring i vores hjem, men et uagtet øjeblik løb han ud, da vi luftede ud efter julefrokost 27/12. Uden held ledte jeg efter ham aften og nat og i dagene efter. Min families glæde ville derfor ingen ende tage, da vi igår fandt ud af, at han stadig var i live. Selvom der siden har været mange farlige nætter og mange frostgrader. I aften kommer mine tvillinge-piger på 4 år hjem efter et besøg hos farmor og farfar. Hvor jeg glæder mig til, at de ser Tippo hjemme igen. Der er ingen tvivl om, at den vil stå på nus og kæl de næste dage. Heldigvis nyder Tippo det også! Endnu engang tak for, at I tog ham ind og havde tålmodighed til at beholde ham så længe. Man kan se, at han har haft det rigtig fint. Han er en helt specielt sød kanin og vi er så glade for at have ham igen.
De bedste hilsner fra
Birgitte